“The One Gellak gebruiken is heel makkelijk. Ook jij kan het!”

Nagelstyliste Kim van Rossum: “Volg nauwkeurig de instructies voor het perfecte resultaat.”

Voor uitgebreide instructies Aanbrengen The One gellak klik hier. Wil je samengevat deze stappen doornemen lees hieronder hoe je The One gellak kunt aanbrengen:

1.Voorbereiding: Vijl de nagels in de gewenste vorm. Gebruik een woodstick om de nagelriemen terug te duwen. Ruw de nagels goed op met een buffer blok of een fijne vijl. Reinig en ontvet de nagelplaat met nail cleaner. Breng voor een betere hechting een primer aan.
2.Gellak laag 1: Lak de nagels met The One Base Gel en hard het 30 seconden uit onder een LED lamp en 1 minuut onder een UV lamp.
3.Gellak laag 2 en 3: Breng de gellak kleur naar keuze aan en hard 60 seconden uit onder een LED lamp en 2 minuten onder een UV lamp. Herhaal deze stap voor een vollere dekking.
4.Gellak laag 4: Lak dan met The One Top Gel of The One Top Class voor een spiegelglanzende en krasvrije beschermlaag. Lak net over de rand van het uiteinde van de nagel heen zodat de gellak langer blijft zitten. Hard 60 seconden uit onder een LED lamp en 2 minuten onder een UV lamp. Het verwijderen van de plaklaag is niet nodig bij beide soorten Top Gellak van The One. Lekker makkelijk, de nagels zijn nu gelijk droog en glanzend!
Tot slot: Breng de vitamine E olie aan om de nagelriemen te voeden.

Resultaat: geniet van oogverblindende, glanzende nagels voor minimaal 2 weken! Voor meer uitgebreide instructies bekijk de volgende pagina’s

Instructies Aanbrengen The One gellak + video

Instructies Verwijderen The One gellak + video

The One Producten Bijsluiter

Conform de cosmetica wetgeving en richtlijnen zijn The One producten op de Europese markt gebracht. Onlangs (eind 2019) heeft de Voedsel- en Warenautoriteiten van Brussel toestemming gegeven om The One producten te mogen (blijven) verkopen op de Europese markten. Ook de etikettering van de eindproducten is goedgekeurd. Hierop staan onder andere de gebruiksaanwijzing, voorzorgsmaatregelen en informatie over ingrediƫnten. Vergelijkbaar met een bijsluiter.